Недвижими имоти - Евроинвест Българска версия Английска версия Руска версия

ТЪРСЕНЕ на сгради ново строителство

За да намерите бързо желаният от Вас имот се насочете към рубриките „Продaжби”, „Нови сгради”, „Парцели” или „Наеми”, след това „Изберете област” и „Изберете град”, а за да оптимизирате търсенето поставете отметка, спрямо личните Ви предпочитания. Приключете избора си с натискането на бутон „Търсене”

Недвижими имоти Евроинвест Ви предлага за продажба асортимент от ново строителство сгради, включващи жилищни апартаменти, магазини и офиси.

За да постигнем по-голяма организираност и да Ви улесним в търсенето, систематизирахме нашите предложения по области.

Постарали сме се да поднесем цялата информация за сградите в удобен за разглеждане и сравняване вид, защото продажбата на недвижими имоти е сериозен процес, към който трябва да се подхожда винаги с внимание и към най-дребния детайл.

Ако имате въпроси, засягащи конкретна оферта или методите ни на работа, не се колебайте да се свързвате с нас, защото Евроинвест е партньор, на който можете да разчитате.

Евроинвест предлага на Вашето внимание оферти за продажба на жилищни апартаменти, магазини и офиси от ново строителство сгради, в следните области на страната:
No. B181 ОФЕРТА НОМЕР: B181 / Ново Строителство Сграда

Марина холидей клуб

Сградата се намира в гр. Поморие , ... . Етапът на строителство в момента е на ниво Акт 16. Обявеният краен срок за завършване е 2007 г.
Цeните в сградата, започват от: € 850

прочетете повече
No. B187 ОФЕРТА НОМЕР: B187 / Ново Строителство Сграда

Марина Кейп

Сградата се намира в гр. Поморие , с. Ахелой . Етапът на строителство в момента е на ниво Акт 16. Обявеният краен срок за завършване е 01.07.2007 г.
Цeните в сградата, започват от: € 765

прочетете повече
No. B188 ОФЕРТА НОМЕР: B188 / Ново Строителство Сграда

Созопол Бей Виув

Сградата се намира в гр. Созопол , ... . Етапът на строителство в момента е на ниво Акт 15. Обявеният краен срок за завършване е 01.06.2008 г.
Цeните в сградата, започват от: € 915

прочетете повече
No. B190 ОФЕРТА НОМЕР: B190 / Ново Строителство Сграда

Амадеус V

Сградата се намира в гр. Несебър , к.к.Слънчев Бряг . Етапът на строителство в момента е на ниво Акт 16. Обявеният краен срок за завършване е 01.07.2008 г.
Цeните в сградата, започват от: € 26000

прочетете повече
No. B194 ОФЕРТА НОМЕР: B194 / Ново Строителство Сграда

Съни Дей 6

Сградата се намира в гр. Несебър , к.к.Слънчев Бряг . Общата разгъната площ на обекта е 72000кв.м. Етапът на строителство в момента е на ниво Акт 14. Обявеният краен срок за завършване е 12.2009 г.
Цeните в сградата, започват от: € 390

прочетете повече

1 2 3 >>>